Ananda Winter Camp

brought to you by YogaVarberg

Inled året med en upplevelse som går på djupet. 12-13 Januari är det dags för andra årgången av YogaVarbergs vinterevent. Vi kallar det “Ananda” som betyder glädje eller salighet och har satt ihop programmet med ditt yttersta välmående i centrum.

Milla och Anja

Två av våra absoluta favoriter Anja Bergh och Milla Floryd gästar Varberg och bjuder på djup visdom för såväl kropp som själ. Alla nivåer är välkomna på alla klasser.

Helgens schema

Vi börjar på fredag eftermiddag och håller på hela lördagen. Du kan vara med på hela eventet eller välja de delar som passar dig.

Yoga

Yoga och hotellmys

Ananda winter camp går av stapeln på Varbergs Kusthotell, där vi hyr in oss i fina konferensanläggningen Villa Apelviken. Mellan klasserna ges utrymme att kika runt hos våra utställare, dricka en kopp thé eller ta en promenad i de vackra omgivningarna.

Kusthotellet erbjuder en härlig lunchbuffé på lördagen och de har ett prisbelönt spa för den som vill maximera njutningen. Vill du övernatta så har Varbergs Kusthotell fina erbjudanden den här perioden med paketpris på boende, middag och frukost.