Havsluft, god mat, hotellmys och yoga, yoga, yoga…

När människor samlas, andas och rör sig tillsammans händer någonting särskilt. Under guidning av extraordinära lärare och i vacker miljö blir detta någonting magiskt.

Plats

Ananda winter camp går av stapeln i Villa Apelviken på Varbergs Kusthotell, ett anrikt kurhotell med strandpromenaden precis utanför. Adressen är Nils Kreugers väg 5, 432 53 Varberg

Ta med

Det enda du behöver ta med är din egen yogamatta och filt. Vi bjuder på thé och frukt mellan klasserna. Det kommer också att finnas möjlighet att handla kläder, kroppsvård och annat smått och gott från våra utställare.

Lunch på lördagen

Kusthotellets lyxiga lunchbuffé serveras i hotellets restaurang och bokas genom oss i samband med din anmälan till Ananda winter camp (220 SEK, ord pris 249 SEK).

Extra allt

För en riktig myshelg kan vi varmt rekommendera att boka boende och/eller spa med hotellet. Varbergs Kusthotell erbjuder ett förmånligt supépaket som bokas via deras hemsida senast 24 dec. (1064 SEK per person i dubbelrum, vill bo själv blir det enkelrumstillägg) varbergskusthotell.se/vistelse/supepaket-jul/ Spa kan köpas till för 200:- för den som bor på hotellet.

För frågor om hotellvistelse och bokning av rum kontakta Hotell och spa: +46 340-62 98 00 (telefontid bokning 08.00-18.00) eller bokning.varbergskusthotell@comwell.se