Yogavarberg day 29 Juni 2019

Resan fortsätter med massa härlig yoga i Varberg och i år arbetar jag själv med Yogavarberg men har fantastiska lärare, föreläsare, utställare och andra kreativa människor med mig, så fantastiskt.

Jag har satt samman ett pärlband av inte mindre än sex olika yogaklasser under en härlig heldag i Nöjesparken. Ta med hela gänget och yoga tillsammans, picknicka i parken och njut av dagen.

Parken bjuder på skönt häng med både sol och skugga, picknickplatser och utställare. Och såklart en massa, massa yoga. Passen är utformade för att passa såväl erfarna yogautövare som nybörjare, och lärarna har alla arbetat professionellt med yoga under många år.

Rotundan blir vår shala och från 08:00-20:00 lever den gamla dansbanan upp med yoga och meditationsklasser. Mellan varje pass är det en halvtimmes break. Mitt på dagen är det en hel timmas lunchrast och bland utställarna finns även mat och dryck att köpa, och naturligtvis erbjuds både färgglad, nyttig, ekologisk och närodlad mat och dryck.

Att vara med på 3 klasser under dagen kostar 590:- eller om du hellre vill viga hela dagen åt alla de 6 klasserna så betalar du 990:-. Klasserna är på 90 minuter.

Jag önskar er alla en härlig dag där ni kan finna ro i sinnet, andas lugnt och bara vara i skönt sällskap.

Klicka på BOKA nedan, där du väljer vilka pass du vill vara med på.

Vi ses på mattan!