Mala Yoga Day 5 augusti 2018

Nyhet! Varberg har fått en till yogafestival: MALA. Vi har satt samman ett ett pärlband av inte mindre än sex olika yogaklasser under en härlig heldag i Nöjesparken. Ta med hela gänget och yoga tillsammans, picknicka i parken och njut av dagen.

Parken bjuder på skönt häng med både sol och skugga, picknickplatser och utställare. Och såklart en massa, massa yoga. Passen är utformade för att passa såväl erfarna yogautövare som nybörjare, och lärarna har alla arbetat professionellt med yoga under många år.

Rotundan blir vår shala och från 08:00-16:30 lever den gamla dansbanan upp med yoga och meditationsklasser. Mellan varje pass är det en halvtimmes break. (Du väljer själv när du vill ha längre paus genom att hoppa över något/några pass)

Att vara med på enstaka yogaklasser kostar 180:- (130:- för ungdomar 12-20 år). Men då ett dagspass bara kostar 500:- (ungdomspris 300:-) så hoppas vi du väljer att vara med på allt ifrån 3-5 pass och tar dig tid att röra på kroppen, finna ro i sinnet, andas lugnt och bara vara i skönt sällskap hela dagen.

Klicka på BOKA nedan, där du väljer vilka pass du vill vara med på.

Vi ses på mattan!