Schema och priser, Mala Yoga Day 5:e aug 2018

Mellan klockan 08.00-16.30 lever den gamla dansbanan rotundan i Nöjesparken upp med yoga och meditationsklasser. Mellan varje pass är det en halvtimmes break. (Du väljer själv när du vill ha längre paus genom att hoppa över något/några pass)

Att vara med på enstaka yogaklasser kostar 180:- (130:- för ungdomar 12-20 år). Men då ett dagspass bara kostar 500:- (ungdomspris 300:-) så hoppas vi du väljer att vara med på allt ifrån 3-5 pass och tar dig tid att röra på kroppen, finna ro i sinnet, andas lugnt och bara vara i skönt sällskap hela dagen.

Klicka på BOKA nedan för att anmäla dig.

Vi ses på mattan!

08:00-09:00 Annelie Billing med “Hatha/Flow: Yoga från fötterna till huvudet genom lungor och hjärta”

Morgon startar med en skön lugn klass med fokus på mjuka härliga rörelser där andetaget leder klassen framåt, bygger från botten till toppen genom våra 7 chakran som ger oss ett härligt flöde i kroppen.

Vi tar oss fram i klassen med basövningar som vi både håller stilla och flödar in och ut ur, håller vackra linjer och är noga med aktiva fötter och händer. Jag ser fram emot att möta dig på mattan där du kommer att få en bra start för resten av klasserna eller bara njuter av en morgonklass.


09:30-10:30 Helena Ragnarsson Gahm med “Kundaliniyoga: ”Våga möta Dig själv till fullo””.

Under denna timma tar vi hjälp av verktyg från Kundaliniyoga och Yinyoga. Vi skapar utrymme så att Du får möta Dig själv på första-, andra-, tredjeplats och på fjärde plats låter vi själva övningen/asanan få sin uppmärksamhet med hjälp av andning och närvaro mot beröringspunkter mellan Dig och underlaget. Välkommen att landa, lyfta och mjukt landa igen å igen.


11:00-12:00 Jenny Ammilon med YogaMonks: Spinal Movement

Välkommen att prova en unik fasciabaserad vinyasa-yoga där rörelser kring ryggraden tydliggör och löser blockeringar. Du blir rörligare, mjukare och starkare – såväl fysiskt som mentalt.

Anatomisk precision i kombination med vaken nyfikenhet frigör ryggraden och öppnar för bättre energiflöde och connection genom hela kroppen.

Detta är yoga som går på djupet och som samtidigt är tillgänglig för alla typer av kroppar. Lyssna, känn, tillåt… Det är lekfullt, det är innerligt, och sättet vi gör rörelserna på stillar tanken och leder naturligt till meditation.


12:30-13:30 Jennie Landahl med Hatha Heart Flow – följ ditt hjärta!

En fysisk flödande lekfull klass som djupdyker rakt in i ditt hjärta. En klass där fokus ligger på att öppna och balansera ditt hjärtcentra så att du kan möta livet med ett mer öppet, ödmjukt, kärleksfullt och empatiskt sinne. Så att du kan följa dina drömmar, ditt hjärtas röst istället för tankarnas tjatter. Så att du kan vara mera du.


14:00-15:00 Mikael Solkvint med “Power Vinyasa”

Med rötterna i Baptiste Power Vinyasa vävs olika stilar in i ett skönt men utmanade flöde. Där betoningen ligger på alignments och att hitta ”rätt” känsla i positionerna. Vi kommer röra oss genom olika positioner såsom bakåtböjningar och twistar för att stimulera prana och höja energinivån i kroppen. Klassen avslutas med härlig ”heart & third eye” meditation.


15:30-16:30 Beatrice Nilsson med “Gong/Yinyoga”

“The Practice of Quiet Power” Yinyoga. Hjälper till balansera yin & yang– ökar flödet av qi/prana i meridianerna– hjälper till att bevara och upprätthålla en bra bindväv/fascia– hjälper till att utveckla en medveten meditativ närvaro. Ett tillåtande pass i total acceptans. Att det är som det är, att Du är som du är och det är helt perfekt. Yogaövningarna kan alla göra vare sej du har yogat innan eller ej. För att ge ett extra djup spelar jag gong, skålar o lite annat under klassen samt till avslappningen efteråt.

YogaVarberg