Arrangörer

rajaforyou logo_2

Raja for you betyder kungligt för dig och ordet raja härstammar från yogans värld, att leva i nuet och fånga ögonblicket.

Yoga och massage har jag utövat sedan mitten av 90-talet och det är en stor del av mitt liv. Jag delar gärna med mig av mina kunskaper till dig, kom på dropin-klasser eller unna dig en skön massage.

Utställare

maya logo

Vi gillar Spirit of Maya för att Susanne designar kläder som har en skön passform och riktigt bra kvalitet. Dessutom är kläderna ekologiska och all produktion fairtrade-certifierad. Under konventet finns Spirit of Maya på plats och erbjuder både kläder och accessoarer till särskilda mässpriser.

Emmas mål och vision är att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter om hur människor och DU kan få i dig mera av eller bara leva på näringsrik, vegetabilisk, naturlig kost och hur du gör detta till din vardag.

Med hjälp av personlig rådgivning sätts mål och ges redskap som gör att du får fram vad som gynnar dig och vad som kan få dig i balans både genom kosten men också mentalt med hjälp av övningar och tankebanor.

Ekolokalt Halland och Le juice har ingått samarbete.

Vi erbjuder mat från växtriket, ekologiskt, lokalproducerat och säsongsanpassat.

Vi vill inspirera och sprida kunskap om hur vi kan uppnå optimal hälsa genom att välja bra och näringsrik kost.

Samtidigt vill vi verka för en hållbar utveckling och en levande landsbygd.

Partners

ezy logo

Ezy är webbyrån som har hjälper oss med vår hemsida. Det är vi SÅ tacksamma för 🙂

Yoga och träning online
På Yogobe erbjuder vi tillsammans med många av Nordens ledande profiler vägledning och videor online inom yoga, träning och hälsa. Vi är ett stöd för att din träning i vardagen faktiskt blir av.

Vi gillar  tidningen Yoga World och speciellt den fina artikeln om YogaVarberg!

Fantastiska Raw Bars från Superbonobo. Våra produkter består av 100% naturliga råvaror från växtriket och smakar därmed naturligt gott!

Vi är glada att Coop Forum Varberg stödjer YogaVarberg. Mataffären med bästa utbudet i stan!

Basementdesign logo_2En av Varbergs roligaste och personligaste butiker med allt från presentartiklar, ekologisk hudvård till kläder och choklad.

Malas yoga

Amandas Malas gör vackra handgjorda malahalsband, armband och örhängen. Linda och Petra som står bakom Amandas Malas är föräldrar till barn med dövblindhet och varje smycke som säljs bidrar till personer med dövblindhet i Indien. Ett projekt som Sense India står bakom.

Läs mer på Amanda Malas hemsida eller på Instagram.

Maderakka tillvekar yoga/meditationsmattor i mjukaste ull. Ullen är naturens egna fantastiska naturmaterial.  De gamla yogamästarna visste vad de gjorde när de förespråkade ullen i sin Sadhana (dagliga andliga disciplin) framför andra material. Bland annat är Ullen värmande, fuktavvisande och dess förmåga att leda de fria elektronerna från marken in i kroppen, vid användning utomhus,  bidar till ett skapa balans i kroppens elektriska system, vilket har visat sig lindra värk i leder och muskler.

På eventet säljs ullmattor till fördelaktiga mässpriser.

Tack till ICA Kvantum för sponsringen, den fantastiska mataffären mitt i stan.

Öronakupressur är en reflexologisk metod som kommer från den traditionella kinesiska medicinen. EarevolutionPEACE kombinerar öronakupressur med en kortare meditation. Behandlingen sker i grupp och är mycket effektiv mot stress, allra helst om den ges förebyggande inför stressiga perioder. På Vyana kommer Earevolution att finnas på plats och erbjuda provbehandlingar.

Yogan ska fortsätta spridas över vårt avlånga land, och denna gång på hjul! I vår blommiga, ljusblå, Ganesha-prydda yogatruck finns en rullande mini-butik med fina giftfria och ekologiska produkter från Yogiraj och Manduka. Kom och säg hej och häng med oss under vår härliga markis!

Gör både plånboken och miljön en tjänst – Re:Mat! Hos oss har du möjlighet att lämna in din gamla yogamatta för återvinning och du får 100 kr rabatt vid köp av en ny matta från Yogiraj (gäller endast köp av yogamattor från Yogiraj för minst 300 kr)

Yogatruck hemsida

Yogatruck Instagram