Arrangörer

rajaforyou logo_2

Raja for you betyder kungligt för dig och ordet raja härstammar från yogans värld, att leva i nuet och fånga ögonblicket.

Yoga och massage har jag utövat sedan mitten av 90-talet och det är en stor del av mitt liv. Jag delar gärna med mig av mina kunskaper till dig, kom på dropin-klasser eller unna dig en skön massage.

himmelochjord_logo

Mind your body – free your mind. Himmel och Jord vill att människor ska hitta sin egen kraft. Somatisk förståelse och faciabaserad yoga öppnar dörrar till helande och växande. Med utgångspunkt i mysiga studion i centrala Varberg erbjuds kurser, privatträning och hälsocoaching.

Utställare

maya logo

Vi gillar Spirit of Maya för att Susanne designar kläder som har en skön passform och riktigt bra kvalitet. Dessutom är kläderna ekologiska och all produktion fairtrade-certifierad. Under konventet finns Spirit of Maya på plats och erbjuder både kläder och accessoarer till särskilda mässpriser.

Basementdesign logo_2En av Varbergs roligaste och personligaste butiker med allt från presentartiklar, ekologisk hudvård till kläder och choklad.

Malas yoga

Amandas Malas gör vackra handgjorda malahalsband, armband och örhängen. Linda och Petra som står bakom Amandas Malas är föräldrar till barn med dövblindhet och varje smycke som säljs bidrar till personer med dövblindhet i Indien. Ett projekt som Sense India står bakom.

Läs mer på Amanda Malas hemsida eller på Instagram.

Öronakupressur är en reflexologisk metod som kommer från den traditionella kinesiska medicinen. EarevolutionPEACE kombinerar öronakupressur med en kortare meditation. Behandlingen sker i grupp och är mycket effektiv mot stress, allra helst om den ges förebyggande inför stressiga perioder. På Vyana kommer Earevolution att finnas på plats och erbjuda provbehandlingar.

Yogan ska fortsätta spridas över vårt avlånga land, och denna gång på hjul! I vår blommiga, ljusblå, Ganesha-prydda yogatruck finns en rullande mini-butik med fina giftfria och ekologiska produkter från Yogiraj och Manduka. Kom och säg hej och häng med oss under vår härliga markis!

Gör både plånboken och miljön en tjänst – Re:Mat! Hos oss har du möjlighet att lämna in din gamla yogamatta för återvinning och du får 100 kr rabatt vid köp av en ny matta från Yogiraj (gäller endast köp av yogamattor från Yogiraj för minst 300 kr)

Yogatruck hemsida

Yogatruck Instagram

Maderakka tillvekar yoga/meditationsmattor i mjukaste ull. Ullen är naturens egna fantastiska naturmaterial.  De gamla yogamästarna visste vad de gjorde när de förespråkade ullen i sin Sadhana (dagliga andliga disciplin) framför andra material. Bland annat är Ullen värmande, fuktavvisande och dess förmåga att leda de fria elektronerna från marken in i kroppen, vid användning utomhus,  bidar till ett skapa balans i kroppens elektriska system, vilket har visat sig lindra värk i leder och muskler.

På eventet säljs ullmattor till fördelaktiga mässpriser.

Partners

Varbergs KusthotellVarbergs Kusthotell är den perfekta platsen för yogaälskare att samlas på. Tillgång till hotellrum, god mat, Spa och Varbergs bästa badstrand. Kan det bli bättre?

ezy logo

Ezy är webbyrån som har hjälper oss med vår hemsida. Det är vi SÅ tacksamma för 🙂

Yoga och träning online
På Yogobe erbjuder vi tillsammans med många av Nordens ledande profiler vägledning och videor online inom yoga, träning och hälsa. Vi är ett stöd för att din träning i vardagen faktiskt blir av.

Vi gillar  tidningen Yoga World och speciellt den fina artikeln om YogaVarberg!

unnamedOlsegården hjälper oss med frukt. De finns i Tvååker och är distributör av lokalproducerad frukt, grönsaker och potatis. Heja Olsegården!

UtskriftVi är glada att ICA Kvantum stödjer YogaVarberg. Mataffären med bästa utbudet i stan!