Upp & Ner kl 16.30-18.00
Med tanken att från enkelt till mer komplext ta oss nerifrån och upp och ner igen guidar Anja dig genom enkla rörelser som leder till ett fritt med svettigt yoga-flöde. Hennes stil är långsam och flödande där djupet av asana beror på hur närvarande i sina kroppar gruppen är. Avancerad yoga är den enkla närvaron som inte avbryts mer än korta stunder. Forskningen visar att nervsystemet och din hjärnas kapacitet till transformation ligger i din relation till det enklaste vi har. Vår kropps tyngd i relation till jorden / tyngdkraften och att du känner i kroppen i nuet. Det svåra i det hela är att inte glömma. Det ska jag hjälpa dig med!
Välkommen till 90 minuter med mig!

Om Anja Bergh

Anja mötte yogan år 2000 och har undervisat på heltid i 13 år.

Min styrka som yogalärare är min närvaro. I salen finns bara ni som yogar och eran rörelse är språket vi talar med varandra.
Jag är certifierad i Embodied Flow™ yoga som använder sig av de olika systemen vår kropp är byggd av för att finna oss själva genom det vi redan är, men kanske inte använt tidigare. Jag har funnit det vara ett sätt att över tid lära mig vad läkning verkligen är, vad acceptans och styrka och sårbarhet är. Alla goda ting att lära sig på denna livsresan. Och rörelse är ett av sätten att ta sig mot frihet i dig själv.

Du kan vänta dig dynamisk rörelse och utmaning för kroppen ibland, lugn ibland, förhoppningen alltid att röra dig på det mest avslappnande sättet som är tillgängligt just nu.

Jag är djupt intresserad av det som är underliggande allt vi vet om oss själva. Fascinerad av hur vi kan tona in till sinnet av ett system och uppleva oss själva på så många olika sätt. Min önskan är för upplevd frihet i allt vi är. Du börjar med yoga asana som du tror ska göra något visst för dig, vart resan tar oss går inte att veta när vi börjar. Det finns så mycket rikedom tillgängligt för var och en av oss bara i närvaron av det vi redan är och har. Vi ses!