Söndag 5 augusti 08:00-09:00

Hatha/Flow: Yoga från fötterna till huvudet genom lungor och hjärta

Morgonen startar med en skön lugn klass med fokus på mjuka härliga rörelser där andetaget leder klassen framåt, bygger från botten till toppen genom våra 7 chakran som ger oss ett härligt flöde i kroppen.

Vi tar oss fram i klassen med basövningar som vi både håller stilla och flödar in och ut ur, håller vackra linjer och är noga med aktiva fötter och händer. Jag ser fram emot att möta dig på mattan där du kommer att få en bra start för resten av klasserna eller bara njuter av en morgonklass.

Om Annelie Billing

Började min underbara yogabana redan 1995 med en amerikansk lärare och åkte till Mexico med henne på ett stipendium. Efter det har jag arbetat som yogalärare på Kurorten, Asia spa och Himmel och Jord. Alla mina klasser kör jag nu i min studio på Järngatan 10 i Varberg.

Jag har utbildat mig under åren inom yogans värld med hathayoga, gravidyoga,iyengayoga, poweryoga, mamma-baby, muskelharmoni och pilates.

Yoga hjälper de inte organen att vara friska och starka, du mjukar upp kroppens muskler och släpper på spänningar, både psykiska och fysiska, rensar tanken och smörjer själen. Stärker upp kroppens framsida och baksida och ökar energin i kroppen, känner dig piggare och sover bättre. I all yogaträning fokuserar man på andetaget och tar hjälp av det in och ur ställningarna, yoga betyder att förena kropp och själ, att vara i ställningar och kontrollerad andningen.