GONGBAD 15.00-16.15
Transformerande ljudupplevelse, meditation och djupavslappning.
Du vilar liggande eller sittande.
Låter de helande ljuden svepa över och igenom kroppen.
Släpper taget, rensar hjärnan
– ”get gonged”.

”Jag tycker det är så inspirerande att skapa upplevelser med helande vibrationer och ljud. Det är verkligen för alla! Vibrationer som tar dig in till ditt inre sanna jag, Anandamayakosha, balanserar upp det som behövs i stunden och tar dig på en resa inom och utom dig själv”

Om Beatrice Nilsson

GONG är kanske det äldsta instrumentet i världen. Det är ljudet som skapade världen. Ljudet inom alla ljud. Det tar dig till ditt inre sanna jag. Du får känslan av att komma hem

Beatrice Nilsson är certifierad WorldPeace gongplayer
Hon har jobbat med massage sedan 1981. Hittade yoga i Frankrike 1988. Hon träffade SKY sommaren 2007 och det var starten på Yoga Lärarutbildning i SamaYoga. Beatrice hörde Gongens helande ljud under 2011. Hon blev helt ”gongad”!
Sedan 2012 har hon tagit flera gong / yogakurser med bla Don Conreaux, Methab Benton, Tom Soltron. Abbey del Sol, Gong-akademin, Jens Zygar, Gongmuse Mojcs Morya Malek .
Beatrice leder pujas, gongterapi, gonghealing, yogaNidra med gong, YinYoga med gong, SamaYoga, MediYoga, qigong – alltid med gongarna. Hon spelar också klang&kristallskålar, trumma, flöjt, tankdrum och flera andra instrument. “Bea” är en gonglärare i “Konsten att spela gong” och samarbetar med GongAcademy, Sverige. Hon bara älskar att spela gong.

http://www.beasgongyoga.se

Facebook