Söndag 5 augusti 15:30-16:30

GongYoga Slow Yin: Sinnesro

“The Practice of Quiet Power” Yinyoga. Hjälper till balansera yin & yang– ökar flödet av qi/prana i meridianerna– hjälper till att bevara och upprätthålla en bra bindväv/fascia– hjälper till att utveckla en medveten meditativ närvaro. Ett tillåtande pass i total acceptans. Att det är som det är, att Du är som du är och det är helt perfekt. Yogaövningarna kan alla göra vare sej du har yogat innan eller ej. För att ge ett extra djup spelar jag gong, skålar o lite annat under klassen samt till avslappningen efteråt.

Beatrice Nilsson Gong

Om Beatrice Nilsson

Jag är född i Varberg och började min bana inom friskvårdsbranchen hösten 1981 på Varbergs Kurort. 1989 startade jag företaget HANDGREPPET som jag fortfarande driver. Där jobbar jag med massage-behandlingar, yoga, gonghealing etc både ute på företag och på -Sama Sama Friskvårdscentralen i Tofta- som jag har tillsammans med min kollega Ulrika Sandström. I Samayoga som jag studerat för Sky hittade jag hem. Här blandar vi och ger, från olika traditioner, ifrån vårt hjärta till ditt. Mjukt flödande – kraftfullt stärkande i harmoni & balans.

En av de största gåvorna jag nu använder är Gongen. Jag avslutar oftast mina egna yogapass med avslappning till gongens helande vibrationer och när tillfälle ges reser jag till olika events och spelar. Vibrationer som blir som en massage av hudens olika dermatom och tar sej in till ditt innersta sanna jag. Balanserar upp det som behövs tar dej med på en resa inom och bortom dej själv. The Gong is the spirit song it is the primal wisper of the soul!)

www.beasgongyoga.se