Lördag 30 juni 14:00-15:00: Gong – Yoga Nidra

En stund att rensa hjärnan och låta sinnet och tankarna få ro till ljudet av gongar men även klang och kristallskålar. En guidad djupavslappning tar dig på en resa inom och utom det du kanske inte ens visste fanns! Vi går successivt igenom olika lager mot ditt innersta sanna jag. In i ditt undermedvetna. Välkommen på en spännande resa inom och utom dej själv till helande toner.

Om Beatrice Nilsson

Jag är född i Varberg och började min bana inom friskvårdsbranchen hösten 1981 på Varbergs Kurort. 1989 startade jag företaget HANDGREPPET som jag fortfarande driver. Där jobbar jag med massage-behandlingar, yoga, gonghealing etc både ute på företag och på -Sama Sama Friskvårdscentralen i Tofta- som jag har tillsammans med min kollega Ulrika Sandström. I Samayoga som jag studerat för Sky hittade jag hem. Här blandar vi och ger, från olika traditioner, ifrån vårt hjärta till ditt. Mjukt flödande – kraftfullt stärkande i harmoni & balans.

En av de största gåvorna jag nu använder är Gongen. Jag avslutar oftast mina egna yogapass med avslappning till gongens helande vibrationer och när tillfälle ges reser jag till olika events och spelar. Vibrationer som blir som en massage av hudens olika dermatom och tar sej in till ditt innersta sanna jag. Balanserar upp det som behövs tar dej med på en resa inom och bortom dej själv. The Gong is the spirit song it is the primal wisper of the soul!)

www.beasgongyoga.se

Beatrice Nilsson Gong