Söndag 1 juni 13:30-14:45 Nia-dans
Rörelseinspiration från dans, mindfulness, tai chi, kampsport och yoga som rör vid dig. Rör dig in i dig. In i dig som hel människa. In i förnimmelsernas och upplevelsernas värld. In under din hud.

Om Emma Stålvik
Emma är en av grundarna till Nia Movement. Hon leder dynamiska och själfulla Nia-klasser med mycket energi, livsglädje och närvaro. Hon leder också Yoga på ett mjukt och utforskande sätt, med plats för stillhet och djup inre kontakt. Emma har arbetat med rörelseformen Nia i tolv år och är Cert. Nia Brown Belt Instructor utbildad av Nia-grundarna Debbie och Carlos Rosa.

Emma är utbildad yogalärare i Yoga Somatics av Ateeka. Hon har nyligen gått utbildning i Prana Flow Yoga för Shiva Rea. Emmas yoga är en mjuk yoga-upplevelse där det handlar om att du som deltagare får stöd att komma i kontakt med dig själv, din kropp och din inre rörelse. Din kropps inre visdom. Flödet är mjukt, tillåtande och långsamt. Upplägget är utforskande där du följer din rörelse, snarare än att följa en form. Denna Yoga är både avslappnande och lugn men kan vara mer dynamisk om du önskar det. Yoga Somatics, organisk yoga, är en möjlighet för dig att innerligt vara med dig själv.

www.niamovement.se

Emma Stålvik NIA