Söndag 11:00 – 12:30: Space M Yoga
Space M yoga handlar för mig om att skapa en kropp och själ som rustar dig för livet. Vi startar med det mest grundläggande – vårt andetag. Andetaget tar med oss genom en uppvärmning ”expansion”för att vara redo för ”salutation” och ”peak” av passet innan vi varvar ner med stretch och lång avslappning. Jag undervisar med mycket instruktioner med intention och förhoppning om att ge er nya upptäckter och erfarenheter av er själva. Space M är dynamiskt flödande pass, utformat för att guida dig genom kroppens alla leder samt i alla dess riktningar. Syftet är att utforska och utmana dina möjligheter där du befinner dig just nu. En klass som därför bjuder in alla oavsett nivå. Du arbetar i ditt rörelseomfång, det utrymme du har tillgång till. Kom på en upptäcktsresa genom din kropp, den är unik, spännande och ett helt fantastiskt redskap! “One breath one movement” Varje pass är ett nytt härligt äventyr för mig och det är alltid en stor ära att möta vänner framför mig på mattan, varmt välkomna.

toestand

Om Hanna Nylin
Yoga för mig är att komma hem var jag än befinner mig. Det är bara jag, min kropp och själ och tiden står still. Att lära känna sin kropp ger styrka långt bortom den fysiska. Du rustas för att klara livet. I denna stund har jag kommit att älska mig själv och vara tacksam för nuet. Tillfället du befinner dig i just nu är det enda du kan påverka, inte gårdagen och inte morgondagen. Livet sker just NU, använd det och använd dig själv, det bästa verktyg du har! Yogan är tillåtande, icke dömande, jag önskar alla att finna vad yoga är för just dig. När jag undervisar vill jag skapa en prestigelös, lättsam stämning. Asanas och flöden kan göras utmanande, för mig kommer den inre resan och mentala vilan av att vara fullkomligt fokuserad på hur jag placerar mig och vad jag gör med mig kropp. Välkommen att skapa hälsa och välmående med mig!

Yrkesutbildad i musikalteater och jobbat på artist/sångerska. Kandidatexamen i företagsekonomi och arbetade under 7 år som ekonom innan det konstnärliga livet drog mig åter. Startade företaget Sing’n’stuff som 2015 blev utökat med yoga efter utbildning av Tony Sanchez i Gosh linage 84 asanas samt Magnus Ringberg i Space M yoga. Postural Träning via Optimum Kliniken. Utöver det workshops för Isabel Holmquist, Chad Hamrin, Anthony Benenati, Henrik Schmidt, Milla Floryd, Rusty Wells, Elaine Desouza, Jared McCann mfl.