KUNDALINIYOGA – Vibrera & Expandera HELT & HÅLLET  9.45-11.00

Vi börjar med att landa ner på mattan och in i kroppen genom att använda rösten som verktyg och tona in till mantrat Ong Namo Guru Dev Namo. Under detta yogapass ges Du utrymme att möta och medvetet använda Ditt andetag som verktyg för att stärka Ditt nervsystem. Några av fördelarna med att ha ett starkt nervsystem är att Du bättre kan hantera stress och vara mindre nervös i spända situationer. Du kommer bland annat få fokusera på Dina fötter, möta Din hållning och framför allt ges utrymme till att Du får uppleva Dig hållen. I denna spegling kan Du lugnt möta förHÅLLANDET till Dig själv, helt och hållet – HEL & HÅLLEN.
Alla är Hjärtligt Välkomna oavsett tidigare yogaerfarenhet eller inte.
Ser fram emot att Mötas på mattan.

Helena Ragnarsson Gahm

Om Helena Ragnarsson Gahm

Helena har en internationell examen som Samayoga lärare, 2009, i Sverige och på Bali för lärarna Sky Akasha och Swami Vagishananda Saraswati. Helena är också Kundaliniyoga lärare, 2010, för lärarna Guru Dharam Singh Khalsa och Darryl O’Keeffe. Våren 2013 blev hon färdig Yogaterapeut i Stockholm, som knyter ihop hennes tidigare yrke som socionom, även där för Guru Dharam Sing Khalsa.

Helena driver ”Yoga i Läjet, anno 2009” och arbetar som yogalärare samt Kraniosakralterapeut i Träslövsläge, söder om Varberg. Hon är certifierad Gong Mästare 2011, för Gong Champion Don Conreaux, och lärarna Adam Svensson och Jimmy Anderson. Samt vidareutveckling inom Gong av Mehtab Benton under 2012.