Söndag 5 augusti 09:30-10:30

Kundaliniyoga: ”Våga möta Dig själv till fullo”

Under denna timma tar vi hjälp av verktyg från Kundaliniyoga och Yinyoga. Vi skapar utrymme så att Du får möta Dig själv på första-, andra-, tredjeplats och på fjärde plats låter vi själva övningen/asanan få sin uppmärksamhet med hjälp av andning och närvaro mot beröringspunkter mellan Dig och underlaget. Välkommen att landa, lyfta och mjukt landa igen å igen.

Helena Ragnarsson Gahm

Om Helena Ragnarsson Gahm

Helena har en internationell examen som Samayoga lärare, 2009, i Sverige och på Bali för lärarna Sky Akasha och Swami Vagishananda Saraswati. Helena är också Kundaliniyoga lärare, 2010, för lärarna Guru Dharam Singh Khalsa och Darryl O’Keeffe. Våren 2013 blev hon färdig Yogaterapeut i Stockholm, som knyter ihop hennes tidigare yrke som socionom, även där för Guru Dharam Sing Khalsa.

Helena driver ”Yoga i Läjet” och arbetar som yogalärare, yogaterapeut samt Kraniosakralterapeut i Träslövsläge, söder om Varberg. Hon är certifierad Gong Mästare 2011, för Gong Champion Don Conreaux, och lärarna Adam Svensson och Jimmy Anderson. Samt vidare utveckling inom Gong av Mehtab Benton under 2012.