Söndag 5 augusti 12:30-13:30

Hatha Heart Flow – följ ditt hjärta!

En fysisk flödande lekfull klass som djupdyker rakt in i ditt hjärta. En klass där fokus ligger på att öppna och balansera ditt hjärtcentra så att du kan möta livet med ett mer öppet, ödmjukt, kärleksfullt och empatiskt sinne. Så att du kan följa dina drömmar, ditt hjärtas röst istället för tankarnas tjatter. Så att du kan vara mera du.

Om Jennie Landahl

Jennie gick på sin första yogaklass i Indien för 18 år sedan. Efter sina studier i Folkhälsovetenskap utbildade hon sig 2004 till yogalärare. Hon har även studerat yoga, buddhistisk meditation, indologi och sanskrit på universitetsnivå. Jennie jobbar med yoga på heltid och undervisar både utomlands och i Sverige. Sedan 2007 driver hon Bliss & Balans YOGA i Marks kommun och är numera även verksam i Varberg där hon inom kort öppnar en studio på Breareds torg.

Hon arrangerar årligen yogaresor till Mallorca.

Med sin mjuka röst och sitt inkännande sätt guidar hon sina elever in i yogans magiska värld. Hon ger varierande klasser, ofta intuitivt, och blandar olika yogastilar i sitt undervisande, men just nu har hon en kärlek till sköna flöden, gärna med lite utmaning.

Yoga