Söndag 5 augusti 11:00-12:00

YogaMonks: Spinal Movement

Välkommen att prova en unik fasciabaserad vinyasa-yoga där rörelser kring ryggraden tydliggör och löser blockeringar. Du blir rörligare, mjukare och starkare – såväl fysiskt som mentalt.

Anatomisk precision i kombination med vaken nyfikenhet frigör ryggraden och öppnar för bättre energiflöde och connection genom hela kroppen.

Detta är yoga som går på djupet och som samtidigt är tillgänglig för alla typer av kroppar. Lyssna, känn, tillåt… Det är lekfullt, det är innerligt, och sättet vi gör rörelserna på stillar tanken och leder naturligt till meditation.

Om Jenny Ammilon

Jenny är somatic educator, kroppsterapeut och yogalärare. Hon driver studion Himmel och Jord i Varberg där hon erbjuder privatlektioner, workshops och terminsgrupper. Jenny är också en av eldsjälarna bakom YogaVarberg.

På frågan om vilken sorts yoga svarar Jenny –”Jag hoppas att min undervisning är den sorten som får dig att komma mer in i kroppen; som släpper rigiditet och inlärda hållningsmönster; som öppnar, stärker och hjälper dig till bättre hälsa; som ger aha-upplevelser och som gör att du efter din träning känner dig lite mer hel, äkta och närvarande.”

Med en tidigare bana inom varumärkeskommunikation och universitetsstudier i hälsopedagogik har Jenny ett brinnande intresse för människa och livsstil. I sin undervisning hämtar hon inspiration från sin egen sadhana och regelbundna studier med yogalärare Mithila (YogaMonks), Ateeka (Yoga Somatics) och Gayatri (Hanna Somatics).

Jenny har arbetat terapeutiskt med Ayurvedisk Yogamassage i många år och fördjupar sig nu i Clinical Somatics för ytterligare redskap för individuell utveckling och rörelsefrihet samt bättre förståelse för hur kropp och sinne samverkar.