Söndag 1 juni 11:00-12:30: Global Yoga Power – Siva Sakti
Välkommen att utforska ENERGI med mig genom lekfulla flöden, fokus, mantra, andning och stillhet.

Vi börjar med mjuk yin yoga för att sedan surfa in i flöden.
Alla är välkomna, precis som du är!

Om Johanna Andersson
Yoginin, entreprenör och 2 barns mamma som reser jorden runt för inspiration men älskar att komma hem. Med en gedigen bakgrund inom rörelse skapar Johanna klasser och koncept från sin bas i Yoga, Pilates, Dans, Funktionell Träning och Meditation.

Hennes styrka är att hon alltid sökt sig till de bästa inom sitt område. 2008 skapade hon Global Yoga, klassflöden och pedagogik för 2000talets människa! Hon är även en av grundarna av det framgångsrika konceptet MOJO som har tre klasser; Hot Mojo®, Mojo Yoga® och Mojo Flex®. Tillsammans med Monika Björn har hon även tagit fram Yoga For Athletes för SATS. Hennes längtan efter utveckling syns i hennes klasser och på hennes elever. Hon arbetar nära som träningsexpert för flera stora företag och när hon inte undervisar klasser eller PT kunder utbildar och inspirerar hon människor världen över genom utbildningar och retreats. Träna smartare, inte hårdare 😉

Varför är yogan ett viktigt inslag för dig i vardagen? “Helt ärligt så gör det mig till en bättre människa, mentalt, emotionellt och fysiskt. Jag är bekväm och stolt i min kropp, jag har lättare för att fokusera och prioritera samt att yogan håller mig grundad och öppen i mina känslor. Ett perfekt redskap för balans helt enkelt.”

www.jira.se

YogaVarberg Winter