Lördag 30 juni 09:00-10:30: KittYoga Happy Heart Flow

VÄLKOMNA KONSTEN att flöda långsamt, mjukt och fritt på yogamattan som i en lekfull dans, fylld av vibration.

För att möta, beröra, upptäcka, uppleva och att uppskatta det vackra inom dig. Det vackra inom dig som finns alltid där inom dig.

När du berör från hjärtat med hjärtat utan mål, utan destination, utan krav, utan kritik, utan förväntningar – ETT med ditt HJÄRTA.

ALLA är hjärtligt välkomna

kittyoga

Om Kitty Strand

”När gudarna skapade människan gömde de lyckan på en plats där de visste hon nästan aldrig skulle söka, nämligen inombords.”
Kärleken till yogan väcktes för 35 år sen, när Kitty var bara 15 år och började praktisera på en handstickad yoga matta i Budapest. Under åren, blev yoga en livsstil, något som konstant fyller Kitty med glädje, inspiration, vibration och magi.
Yogan kommer alltid att fortsätta att växa inom henne & genom henne.
Yoga är beroendeframkallande för de flesta yogautövarna. Det är även beroendeframkallande för Kitty att undervisa, att dela med sig av sin yogakärlek och kunskap. Att kunna dela med sig utan att bli av med något!
Kitty undervisar ca 800+ klasser per år i Sverige //Göteborg Hagabadet & Fysiken/ och utomlands. Som så många av de stora mästarna har hon utvecklat sin egen stil med ett brinnande hjärta.
KittYoga kännetecknas av: kraftfyllda asanas – långa kreativa sekvenser – lekfullhet & överraskningar – kraft & ömhet – filosofiska tankar – intensiv musik – passion & vibration från början till slut.
Hon påminner oss ständigt om att varje andetag är en gåva, att varje hjärtslag är en gåva. Att livet är ett mirakel. Att miraklet är DU HELA DU här och nu

KittYoga