Hips and Heart 11.30-12.45
Denna lekfulla och stärkande Vinyasaklass kommer få ditt hjärta slå en extra volt och dina höfter att vilja vicka som av sig själv. Vi rör oss genom positioner som särskilt stärker & stretchar utrymmet kring bröstkorg & höfter. Avslutar med ett par avslappnande positioner och guidad meditation. Stärkt, balanserad, och mer alert är du nu redo att möta resten av dagen. Så kom och dela din förmiddag med mig!

Flow with Ease 16.45-18.00
Välkommen till en dagens sista Yogiflowklass. Här flödar vi genom stående positioner, bakåtböjningar för att öka och frigöra energi & livsglädje, och framåtfällningar för att stillar ner och skapa djupare insikt och närhet. Vi utforskar hur yogapraktiken kan hjälpa oss navigera genom livets många utmaningar och till synes oförutsägbara natur. Så, kom & flöda tillsammans – with ease!


Om Mariell Ehlin

Mariell är född och uppvuxen i norra Sverige men har bott och arbetat en stor del av sitt liv i Kalifornien. Det var också i USA som hon kom i kontakt med yogan för första gången, ett möte som skulle ge hennes liv en helt ny riktning.

Mariells grund är i Bikram yoga och Ashtanga yoga. Hennes klasser består av kraftfulla, kreativa och flödande sekvenser. Sedan 2006 har hon undervisat fasta klasser i Göteborg.

Under åren har hon studerat med flera av världens främsta yogalärare, bl a Bryan Kest, Dana Trixie Flynn, Ana Forrest, Max Strom, Sarah Powers och Shiva Rea.
Mariell är internationellt diplomerad yogalärare, utbildad i USA.