Flow with the breath Kl 10.00-11.30
Kom och utforska hur vi kan använda de fysiska positioner för att skapa djupare kontakt med vårt andetag. Medveten andning — som Ujjayi-anding, eller havsandning, erbjuder flera hälsosamma effekter på vår kropp och nervsystem. Bl a minskad stress, ökat fokus, och ökat syreintag. Här kommer vi flöda genom fysiska yogapositioner så som bla bakåtböjningar, twister, höftöppnare guidade av ett medvetet andetag för att lära känna vår fysiska kropp bättre, vad vi behöver för att må bra och hur vår yoga praktik kan bidra till det. Så välkommen — Come flow with the breath!


Om Mariell Ehlin

Mariell är född och uppvuxen i norra Sverige men har bott och arbetat en stor del av sitt liv i Kalifornien. Det var också i USA som hon kom i kontakt med yogan för första gången, ett möte som skulle ge hennes liv en helt ny riktning.

Mariells grund är i Bikram yoga och Ashtanga yoga. Hennes klasser består av kraftfulla, kreativa och flödande sekvenser. Sedan 2006 har hon undervisat fasta klasser i Göteborg.

Under åren har hon studerat med flera av världens främsta yogalärare, bl a Bryan Kest, Dana Trixie Flynn, Ana Forrest, Max Strom, Sarah Powers och Shiva Rea.
Mariell är internationellt diplomerad yogalärare, utbildad i USA.