Fredag 29 juni 15:00-16:15 Yogiflow Yinyasa – Trust the process
Välkommen att inleda denna efterlängtade yogahelg med en energifylld Yogiflowklass. Vi kommer röra oss genom bakåtböjningar och tvister, positioner som stimulerar mycket energi, med inspirerande musik i bakgrunden och medveten anding i centrum. Vi utforskar hur yogapraktiken kan hjälpa oss navigera lättare genom livets många utmaningar och till synes oförutsägbara natur. Så, come let go, follow the flow, and trust the process.

Lördag 30 juni 15:30-17:30 Hips don’t lie

Höftöppnare. – som vi älskar dem och avskyr dem. De flesta av oss sitter ner majoriteten av dagen, och/eller utövar sporter som löpning och cykel vilket förkortar våra höftböjarmuskler, och spänner höftrotatorer. Områden i kroppen som även är direkt kopplat till vårt nervsystem. I denna klass kommer vi arbeta djupare in i våra höfter för att lindra spänningar i dessa områden och lösa upp blockeringar vi bär på, omedvetet eller medvetet. Vi kommer även väva in kreativa armbalanser i flödesekvensen.

Här ligger mycket fokus på att möta vår kropp med ödmjukhet, närvaro, att släppa kontrollen utan att tappa kontakten med andetaget. Det kan bli tufft men det kommer vara värt det!

Söndag 1 juli 09:00-10:30: Slow Flow – Let’s all glow
Denna klass erbjuder en mjuk och utmanande start på dagen. En välbalanserad vinyasa klass med långsamma flöden, där asanas (yogaställningar), pranayama (andningsövningar), och chanting påminner oss om vår fulla potential. Så kom och utforska vad som får dig att lysa inifrån och ut, för ett liv fyllt av passion, integritet, ödmjukhet, hälsa och visdom.

Söndag 1 juli 13:45-14:45: Yoga Shavasana
En lugn klass och perfekt avrundning på denna yogahelg. Vi utforskar hur vår yogapraktik kan guida oss ifrån omedvetenhet och in i ett tillstånd av full medvetenhet och obegränsad frihet, på såväl som utanför mattan. Största delen av klassen kommer utföras nära mattan.

Yogiflow_Mariell_E_15
Om Mariell Ehlin

Mariell är född och uppvuxen i norra Sverige men har bott och arbetat en stor del av sitt liv i Kalifornien. Det var också i USA som Mariell kom i kontakt med yogan för första gången, ett möte som direkt blev del av hennes vardag. Efter åtta år i USA flyttade hon tillbaka till Sverige, och utbildade sig till yogalärare i Göteborg 2004.

Mariell har sin grund i Bikram yoga och Ashtanga yoga. Genom åren har hon funnit sitt egna uttryckssätt i Vinyasa yogans gränslösa flöde. Sedan 2006 har hon undervisat

regelbundet och håller fasta klasser på Hagabadet och SATS i Göteborg. Mariell reser regelbundet till New York för vidareutbildning och inspiration. Och hon har under åren studerat med flera av världens främsta yogalärare såsom; Baron Babtiste, Bryan Kest, Dana Trixie Flynn, Janet Stone och Rusty Wells.

Mariell är internationellt diplomerad yogalärare, utbildad i USA (godkänd av Yoga Alliance)