Ease in to flow. 13.15-14.30

Välkommen på en stunds utforskning av vatten och jord elementen.

När jord och vatten blandas blir resultatet en stillsamt flytande formbar lera.

I mjuk förankring nära yogamattan kommer du att få röra dig igenom kroppens alla ledplatser och marinera dig i jordens grundande kvalitet och vattnande, närande rörelse.

YogaVarberg Winter

Om Milla Floryd

Milla är en dynamisk och mångfacetterad akrobat och yogalärare.

Inspirationen till hennes performance och undervisning kommer från rörelse i olika former. Kroppars rörelse, städers rörelse, naturens rörelse, tankens rörelse.

Utbildad i hatha, acroyoga, gravotonics – flygande yoga – och thaimasssge reser hon och undervisar i hela Norden.

Hennes avdramatiserade och rättframma undervisningsstil kommer ur hennes erfarenhet av att ha och använda kroppen som arbetsverktyg. Efter många års professionellt uppträdande på scen har hon samlat gedigen kunskap ett helhetstänkande om vad som behövs för att rörelser ska kännas utvecklande, utmanande och intelligenta.
www.millafloryd.me

Milla Floryd är ärlig och ren i sin yogaundervisning. Hon är en lugn, trygg och välutbildad yogalärare med djupt förankrad kunskap. Hon tycker om att använda kroppen som väg till sinnet; Att genom rörelse landa i den fysiska varelsen och på så vis finna ett skärpt fokus som stillar tanken och skapar plats för ett mer medvetet och lugnare andetag.
Milla baserar sin undervisning på anatomisk kunskap och sin erfarenhet av att ha använt sin kropp som arbetsverktyg i sitt yrke som luftakrobat och performanceartist.
Hon inspireras av livet omkring oss, årstidernas och dygnets växlingar. Milla har ett utvecklat språk i sina verbala coachning, hon är en tydlig och pedagogisk lärare och guide.