Fredag 29 juni 15:00-16:15: The in between
Utomhus om vädret tillåter
Med några välbekanta asanas som grund för klassens stillsamma hathaflöde inbjuds du att utforska mellanrummet. Utrymmet in emellan de olika positionerna. Vad händer där? Hur förändras och påverkas andetaget och uppmärksamheten om vi belyser förflyttningarna och förfinar tekniken i hur du tar dig till och från en form.

Fredag 29 juni 19:00-20:15: Dancing flamingos
Med en fågel som symbol för klassens tema välkomnas du att dansa in kvällen med olika enbensbalanser.
Efter att ha flutit från en fot till en annan och glidit genom spiraler avslutar vi med restorativa övningar och avslappning.

Lördag 30 juni 11:00-12:30: Birdie nam nam
Låt dina händer bli fågelfötter, dina armar fågelben och utforska hur du kan ta dina armbalanser till olika plan i rummet och nya nivåer av förståelse.

Lördag 30 juni 15:30-17:30: Kontaktyoga
Utomhus om vädret tillåter
Pussla ihop din yogamatta med en ny eller gammal yogavän och dela med av din balans, din värme, din humor och din tyngd för en gemensam upplevelse av bekanta former på ett kanske nytt vis.
Klassen avslutas med ett thaimassageflöde som mjukar upp och lugnar ned.

Om Milla Floryd

Milla är en dynamisk och mångfacetterad akrobat och yogalärare.

Inspirationen till hennes performance och undervisning kommer från rörelse i olika former. Kroppars rörelse, städers rörelse, naturens rörelse, tankens rörelse.

Utbildad i hatha, acroyoga, gravotonics – flygande yoga – och thaimasssge reser hon och undervisar i hela Norden.

Hennes avdramatiserade och rättframma undervisningsstil kommer ur hennes erfarenhet av att ha och använda kroppen som arbetsverktyg. Efter många års professionellt uppträdande på scen har hon samlat gedigen kunskap ett helhetstänkande om vad som behövs för att rörelser ska kännas utvecklande, utmanande och intelligenta.
www.millafloryd.me

YogaVarberg Winter