Seasons of YOU – yinyoga 8.00-9.15
Precis som vi ser årstiderna skifta i naturen skiftar också vårt inre. Sommaren är extatisk och kraftfull. Hösten ger oss tid att skala av, fälla löven och vända fokus in. Vinter är tid för total stillhet. Och våren lockar näringen ur marken för att allt åter ska kunna knoppa.
Under den är yinklassen får du vara med hur de olika årstiderna känns inom dig.

Spanda flow – Vinyasayoga 11.30-12.45
Om yoga ska vara “an inside job” kan vi fråga oss varför vi försöker rätta kroppen efter yttre ideal? Mitt svar är: det ska vi inte. I den här klassen vägleds du in i ett flöde som du får utforska inifrån dina förutsättningar, och din spanda. Spanda är din inre lockelse, som expanderar och kontraherar i takt med universum. När du följer den hittar du alltid rätt.

Om Veronica Jäderlund
Vevves klasser beskrivs ofta som starka, lekfulla och inbjuder till introspektion. Hennes “no bullshit, just awesomesauce” bjuder in många att hitta nyfikenheten i praktiken. Om att hitta sitt eget flow säger hon: “vi hittar till yoga av olika anledningar, och behöver olika aspekter av praktiken i vår egna resa. Släpp tankarna att det finns ett rätt sätt, och yoga på ditt sätt istället”.

Med flera års studier inom hälsa och anatomi på högskola, samt fördjupningar inom yogar, grundade hon Everyday Yoga School där hon erbjuder grundutbildningar för yogalärare och vidareutbildade workshops. Läs mer på hennes hemsida: http://www.veronicajaderlund.se/yogalararutbildning